1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

Yazlık Doktor Önlükleri

Yazlık Doktor Önlükleri

Sağlık çalışanları formalarının yanı sıra önlükler de giyer ve bu önlüklerin pratik avantajlarından faydalanır. Örneğin bu önlüklerde pek çok cep ayrıntısı vardır. Sağlık çalışanları için kalem ve reçete gibi malzemeler çok önemli olduğundan, bu ceplerin işlevi de büyük olacaktır. Önlükler yazlık ve kışlık olmak üzere 2 farklı şekilde tasarlanmaktadır. Yazlık önlükler daha ince kumaşlardan hazırlanan ve kısa kollu olarak da tasarlanan ürünlerdir. Kışlık önlükler ise uzun kollu ve kalın kumaşlardan hazırlanmaktadır.

Yazlık Doktor Önlüğü Modelleri

Yazlık doktor önlükleri V kaya, mono yaka ya da hakim yaka olarak tasarlanmaktadır. Genellikle düğmeli şekilde ya da çıtçıtlı olarak imal edilmektedir. Yanlarda ya yaka kısmında cepler bulunur ki bu ceplerin doktorlarımız için önemi oldukça büyüktür. Ayrıca önlükler farklı boylarda da imal edilmektedir. Özellikle kadın çalışanlar için kalça ya da diz boyunda üretilen önlükler bulunur. Bunun yanı sıra tesettürlü doktorlar için tunik şeklinde imal edilen yazlık önlükler de söz konusudur. Bazı önlükler T-shirt şeklinde tasarlanır ve üzerine farklı herhangi bir şey gitmek gerekmez.

LAME Kadın Klasik Yaka Uzun Boy Beyaz Öğretmen, Doktor Önlüğü
LAME Kadın Klasik Yaka Uzun Boy Beyaz Öğretmen, Doktor Önlüğü

Kadın Klasik Yaka Uzun Boy Doktor Önlüğü, üst 1 cep ve alt 2 cepli tasarımı ile doktor, intern, öğretmen, veteriner, ve eczacı gibi mesleklerde de kullanılabilir.

SATIN AL

Yaz aylarında kullanılacak olan doktor önlüklerinin en önemli özelliği de terletmez kumaştan hazırlanıyor olmasıdır. Sürekli hareket halinde olan doktorlarımız bu kumaşlardan hazırlanan önlükler sayesinde kolay hareket edebilir ve terleme gibi istenmeyen sorunlar ile karşı karşıya kalmaz. Hem yaz, hem de kış aylarına özel hazırlanan önlükler beyaz ya da farklı renk ve desenlerde üretilmektedir. Mavi, turkuaz ya da yeşil gibi acil servis önlükleri de bulunmaktadır.

Doktor önlüğü seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

Erkek doktor önlüğü modelleri olarak tercih edilen model Klasik Yaka Uzun Boy önlüktür. Önlüklerde en çok dikkat etmeniz gereken unsur yaka modeli ve kullanılan kumaştır. Pratisyen hekim, intern ve doktor tarafından çoğunlukla tercih edilen beyaz doktor önlüğünde çıtçıtlı, uzun boy, kısa kol, uzun kol ve kısa kol olmak üzere birçok model mevcuttur. Kadın ve erkek doktor önlükleri modelleri birbirinden hem kalıp olarak hem de model olarak farklıdır. Son zamanlarda daha çok tercil edilmeye başlayan desenli doktor önlükleri de oldukça revaçtadır. Doktor önlüğü fiyat araştırması yaparken aklınızda bulunması gereken en önemli unsurlardan bir diğeri ise fiyattaki tercihinizde kesinlikle en uygun, en ucuz ürün kalitesiz olduğu anlamına gelmemektedir.

LAME Erkek Klasik Yaka Uzun Boy Beyaz Öğretmen, Doktor Önlüğü
LAME Erkek Klasik Yaka Uzun Boy Beyaz Öğretmen, Doktor Önlüğü

Erkek Klasik Yaka Uzun Boy Doktor Önlüğü, üst 1 cep ve alt 2 cepli tasarımı ile doktor, intern, öğretmen, veteriner, ve eczacı gibi mesleklerde de kullanılabilir.

SATIN AL

Tercihiniz ne olursa olsun, ister ceket boy, ister mono yaka ya da tunik önlük, sitemizden bulabilirsiniz. Üstelik farklı renk ve tasarımlarda da sipariş alabiliri, toplu satış sağlayabiliriz. Kullanmakta olduğumuz kumaşlar asla terletmeyen yapıda olup, sıcak yaz aylarında kolay kullanım imkânı sunmaktadır. Hem özel, hem de kamu sağlık kuruluşları için onlarca farklı model bulabilirsiniz. Sitemizde aynı zamanda terlik ev bone gibi tamamlayıcı ürünler de bulunmaktadır. Taksitli alışveriş imkanı sunan bizler, güvenli ödeme seçenekleri ve hızlı kargo sistemimiz sayesinde pek çok sağlık kuruluşu ve çalışanı tarafından tercih edilmekteyiz.