1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

Tesettür Hemşire ve Doktor Medikal Giyim

TESETTURBLOG.png

Sağlık çalışanları için bir çok renkte,desende,farklı kumaşlarda ve modelde üretim yapan Lame Medikal’de şık ve hoş görünüme uygun olarak tasarlanan Tesettür hemşire ve doktor medikal giyim çeşitleri de 3 renk seçeneği ile bulunmaktadır. Her bedene uygun tasarlanmış modeller sayfada yer alıyor. Uygun fiyatlarda bulunan tüm modellerde kaliteli kumaş özelliği görülmektedir. Bunun içinde sayfamızda bulunan forma modellerinden kendi kombininizi de oluşturabilirsiniz. Tesettür giyime uygun olarak da bulunan modellerde aynı özellikler geçerli olmaktadır. Tüm sağlık personellerinin rahatlıkla tercih edebileceği tesettürlü medikal giyim çeşitleri arasında;

  • Forma altı pantolon
  • Doktor ve hemşire için tesettür önlükleri bulunuyor.

İş hayatında giyilen ve hastanede daha çok zaman geçirildiğinden tüm medikal giyim çeşitlerinin rahat kumaştan olması gerekmektedir. Likralı tesettür takımlarımız hakim yaka, çift çıt çıtlı, üst bir cep, alt iki cep, uzun kollu ve robalı şık bir tunik takımdır. Kumaşımızın en belirgin özelliği, ince iplik ve sık dokunmasından dolayı oldukça yumuşak olmasıdır. İnce kumaş olmasına rağmen sıcak tutan kumaşımız sizi gün içerisinde terletmez. Ayrıca ipeksi dokusu sayesinde, kumaşımız oldukça şık bir görünüme sahiptir. Sağlık personellerinin gün içerisindeki yoğun hareketliliği ve gün boyu formayı giydiği düşünülerek Likralı olarak üretilmiştir.

LAME 1006 Basic Likralı Antrasit Scrubs Tesettür Hemşire Forması Üstü
LAME 1006 Basic Likralı Antrasit Scrubs Tesettür Hemşire Forması Üstü

Tesettür Üst, 1006 Model 3-Cepli, 2 Çıtlı Hakim Yaka, Antrasit Tesettür Likralı Forma Üstü. Tesettür hemşire forması, doktor forması, hemşire kıyafeti, scrubs ve kurumsal iş profilinize uygun şekilde her alanda kullanılmaktadır.

SATIN AL

Tesettür Medikal Giyim Modelleri

Normal formalara göre daha uzun ve boyun kısmı tesettüre daha uygun olarak üretilen takımlar ve forma üstlerinin yanı sıra boneler de aynı özen gösterilmiştir.  Özellikle hastane ortamına uygun olarak tercih edilen forma renklerinde sade seçeneklerde en çok tercih edilenler arasındadır. Aynı zamanda bone kullanımı için desenli bone çeşitlerine de sayfadan ulaşabilirsiniz. Uygun fiyat ve kaliteli kumaş kullanımı bonelerde terleme ya da kayma yapmamaktadır.

Genel olarak sayfamızda bulunan tüm kumaşlarda terleme sorunu görülmemektedir. Gün boyu rahat bir şekilde giyebileceğiniz  tesettür hemşire medikal  giyim seçenekleri hem hemşire hem de doktorla için geçerli olmaktadır. Tesettürlü doktor forması içinde aynı şekilde uygun fiyat ve kaliteli kumaş kullanımı söz konusudur. Bone ve giyim medikal giyim seçeneklerinde leke tutmama özelliği de oldukça beğenilerek kullanılmaktadır.