1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

Kadın Doktorlar İçin Hediye Rehberi

Kadın Doktorlar İçin Hediye Rehberi

Sağlık kuruluşlarında bulunanların özel günleri olarak en başta gelen dünya sağlık günü kutlama yapılmaktadır. Bunun yanı sıra cerrahi alanda bulunan ya da diğer sağlık alanlarında yer alan çalışanlarında özel günleri sürekli kutlanmaktadır. Doktorlara ne alınır şeklinde gelen sorular arasında en çok bone ve forma tercihleri vardır. Bu hediyelerinde kaliteli kumaşlardan olmasının önemi büyüktür. Çünkü forma ve boneler çalışma süresi boyunca kullanılmaktadır. Bu nedenle giyilen medikal kıyafetlerin rahat ve kullanışlı olması gerekmektedir. Sayfamızda bulunan tüm medikal giyim modellerinde kaliteli kumaş kullanımı bulunuyor. Özellikle bone ve forma seçeneklerinde terleme ya da rahatsız etme gibi sorunlar görülmemektedir. Bu alanda müşteri memnuniyeti sürekli sağlanmaktadır.

Özel günler için Kadın Doktorlar İçin Hediye Rehberi olarak yapılan aramalarda da forma ve bonenin yanı sıra medikal boneler de çokça tercih ediliyor. Kişiye özel tasarım olarak bulunan desenli modellerde hem eğlenceli hem de rahat kullanımda mümkündür. Gerek formalarda gerekse bonelerde öncelik her zaman rahatlıktır. Üretimde gerçekleşen kesim ve özel dikimden ötürü sorunsuz olarak forma ve bone kullanımları sağlanabilmektedir. Forma çeşitleri arasında kadın doktor ve hemşirelere özel yaka kesimleri de vardır. Bunun için isteğe göre V yaka veyahut hakim yaka seçeneklerini de değerlendirmek mümkündür.

Kadın Doktorlar İçin En Uygun Hediye Seçenekleri

Kadın doktorlar için tasarlanan bone ve forma modelleri arasında tesettürlü medikal giyim çeşitleri de bulunuyor. Tüm forma ve bone seçeneklerinde bulunan modeller aynı şekilde tesettürlü medikal giyime uygun olarak da sayfamızda bulunmaktadır. Bu bağlamda kadın doktorlar için oldukça zengin çeşitlilikte bulunan sayfamızı inceleyerek hediye seçme avantajını kullanabilirsiniz.

LAME 1003 Basic Likralı Petrol Mavisi Scrubs Zarf Yaka Hemşire Forması Takım
LAME 1003 Basic Likralı Petrol Mavisi Scrubs Zarf Yaka Hemşire Forması Takım

Zarf-Yaka Klasik Takım, 1003 Model Üst ve 1009 Model Alt Kadın 3-Cepli, Petrol Mavisi Likralı Takım. Hemşire forması, doktor forması, hemşire kıyafeti, scrubs ve kurumsal iş profilinize uygun şekilde her alanda kullanılmaktadır.

SATIN AL

Doktor önlüğü ya da doktor terliği olarak bulunan tüm seçeneklerde şık ve zarif görünüme de önem verilmiştir. Boy ve beden ölçülerini de göz önünde bulundurularak yapılan tasarımlarda uzun ve kısa kollu forma seçenekleri de bulunuyor. Kadınlarda dar kesim ve hoş görünüme de öne verilen forma tasarımlarında rahatsız etmeden hafif kullanım söz konusudur. Bunun içinde sayfamızda bulunan ürünler genel anlamda desenli ve düz renk olarak çoklu alımlar ile sipariş gerçekleşmektedir.