1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

1008 Model Unisex Beden Tablosu


BEDENA GÖĞÜSB BOY
S Beden85-87 cm69 cm
M Beden88-92 cm67 cm
L Beden93-100 cm71 cm
XL Beden101-108 cm73 cm
XXL Beden109-116 cm75 cm

Beden Ölçüsü Nasıl Alınır?

A. Scrubs Göğüs Ölçüsü Nasıl Alınır? Doğru göğüs ölçüsü için omuzlar dik olacak şekilde kollarınızı açın. Mezurayı sırtınızdan göğüs uçlarınıza kadar düz bir hizaya getirdikten sonra kollarınızı kapatın ve çıkan ölçüye göre beben tablosundaki ölçü aralıklarına uygun tercihinizi yapabilirsiniz. Nasıl göğüs ölçüsü alınacağını aşağıdaki "Videolu Anlatım" butonuna tıklayarak uygulamalı olarak görebilirsiniz.

Videolu Anlatım

B. Scrubs Boy Ölçüsü Nasıl Alınır? Boy ölçüsü için formazının omuz dikişinin en üst kısmından etek ucuna kadar düz bir ölçü alarak beben tablosundan karşılaştırma yapabilirsiniz. Nasıl boy ölçüsü alınacağını aşağıdaki "Videolu Anlatım" butonuna tıklayarak uygulamalı olarak görebilirsiniz.

Videolu Anlatım

Forma Üzerinden Nasıl Ölçü Alınır?

Scrubs Göğüs Ölçüsü Nasıl Alınır? Formanızı düz bir zemine yatırarak koltuk altından en uç noktayı belirleyip ölçü aldıktan sonra beben tablosundan karlılaştırma yapabilirsiniz. Nasıl göğüs ölçüsü alınacağını aşağıdaki "Videolu Anlatım" butonuna tıklayarak uygulamalı olarak görebilirsiniz.

Videolu Anlatım

Scrubs Boy Ölçüsü Nasıl Alınır? Formanızı düz bir zemine yatırarak mezura yardımı ile omuz dikişinin en üst kısmından etek ucuna kadar ölçüsünü alıp beben tablosu ile karşılaştırma yapabilirsiniz. Nasıl boy ölçüsü alınacağını aşağıdaki "Videolu Anlatım" butonuna tıklayarak uygulamalı olarak görebilirsiniz.

Videolu Anlatım