1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

Yeni Yıl Medikal Giyim Trendleri

Yeni Yıl Medikal Giyim Trendleri

Her sene değişen ve gelişen giyim modasında doktor ve hemşire önlüklerinde de yenilikler söz konusu olmaktadır. Yeni Yıl Medikal Giyim Trendleri olarak yapılan aramalar arasında da;

  • Dar kesim
  • Fit görünüm
  • Yaka seçenekleri
  • Cep kullanımı gibi seçeneklerde görülmektedir.

Her bedene uygun olarak tasarlanan medikal giyim seçeneklerinde terlik kullanımında bone seçimine kadar değişimler olabilmektedir. Desenli bone kullanımı gibi sabo terliklerde de model değişikliği sağlanır. Yeni yıl ile tasarlanan tüm medikal giyim modellerinde öncelik kaliteli ürün kullanımıdır. Sayfamızda bulunan tüm çeşit ve seçeneklerde aynı şekilde her bedene uygun tasarlanıyor. Şık ve zarif görünüme uygun olarak bulunan çeşitler arasında önlük ve forma modelleri de çokça tercih edilmektedir.

Mevsim durumları da göz önünde bulundurularak üretimi yapılan doktor ve hemşire önlük modelleri için boy ayrıntısına da dikkat edilmiştir. Formalarda tercih edilen V yaka ya da ceket yaka seçeneklerine göre beden çeşitleri de sayfamızda bulunuyor. Beden seçimi konusunda en küçük ve en büyük seçenekleri değerlendirerek uygun siparişte bulunabilirsiniz.

LAME 2002 Premium Likralı Bordo Scrubs Kısa Kol 5-Cepli Hemşire Forması Üstü
LAME 2002 Premium Likralı Bordo Scrubs Kısa Kol 5-Cepli Hemşire Forması Üstü

V-Yaka Klasik Üst 5-Cepli, 2002 Model Kadın, Bordo Likralı Forma Üstü. Hemşire forması, doktor forması, hemşire kıyafeti, scrubs ve kurumsal iş profilinize uygun şekilde her alanda kullanılmaktadır.

SATIN AL

Yeni Yıl Medikal Giyim Modelleri

Hastanelerde rahatlıkla giyilebilen medikal giyim çeşitleri arasında desenli seçeneklerde çokça tercih ediliyor. Dilediğiniz renk seçenekleri ile hem formalarda hem bonelerde hem de sabo terliklerde desen kullanımı mümkündür. Aynı şekilde düz ve sade renklerde bu alanda önemli olarak seçilebilmektedir. Desenli kumaş üzerinde yapılan dijital baskılar solma ya da renk değiştirme yapmamaktadır. Tüm sağlık personelleri tarafından giyilebilecek modellerden olan medikal giyim seçenekleri tüm ölçüler de yapılabilmektedir. Yeni yılın modasına uygun olarak her bedende yapılan modellerde hazır olarak sipariş için beklemektedir.

Ürün seçimi için kalite sorunu yaşamamak da sayfamızın öncelik verdiği durumlardan olmaktadır. Takım şeklinde de hazır olarak bulunan modellerin seçimi içinde sayfayı inceleyebilirsiniz. Tüm modellerinde uygun fiyat sunumunda yer alan sayfada ödeme seçenekleri de fazlaca vardır. Kaliteli ve şık olarak giyinmek için medikal giyim seçeneklerini inceleyerek sipariş ver alanını kullanabilirsiniz. İş ortamında hem şık hem de rahatlık sağlayan medikal giyim seçeneklerinde şıklık da ön planda tutularak takımlar kombin edilebilir.