1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

Yazlık Hemşire Formaları

Yazlık Hemşire Formaları

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sağlık sektörü çalışanlarımız da formalarında yenilik yapmaya hazırlanıyor. Kış aylarına özel tasarlanan kalın ve uzun kollu formalar kalkıyor, yerine daha ince kumaştan hazırlanmış kısa kollu formalar geliyor. Elbette yine yazlık formlarda hazırlanan uzun kol formalar da bulunuyor. Bu modellerin çıtçıtlı ve kulplu olması kullanıcının rahatlıkla giyip çıkarmasını sağlıyor. Üstelik asla naylon malzeme kullanılmadan hazırlanan bu ürünlerimiz terleme gibi en sık rastlanan sorunları tamamen ortadan kaldırıyor. Günün büyük bölümü hareket halinde olan hemşirelerimiz, ince kumaşlardan hazırlanmış bu kaliteli formaları ile rahatsızlık hissetmeden çalışabiliyor.

Üretimini ve satışını yaptığımız yazlık hemşire formaları çapraz yaka ve V yaka olarak çok fazla tercih ediliyor. Ayrıca yan cepler ve ön cep de rahat bir çalışma ortamı sağlıyor. Kalemlerin, not defterlerinin, hatta kişisel birkaç eşyanın yanınızda taşınması gerekiyor ise bu formalar tam size göre.

LAME 1001 Basic Likralı Mürdüm Scrubs Yarasa Kol Hemşire Forması Üstü
LAME 1001 Basic Likralı Mürdüm Scrubs Yarasa Kol Hemşire Forması Üstü

V-Yaka Yarasa Kol Üst, 1001 Model Kadın 3-Cepli, Mürdüm Likralı Forma Üstü. Hemşire forması, doktor forması, hemşire kıyafeti, scrubs ve kurumsal iş profilinize uygun şekilde her alanda kullanılmaktadır.

SATIN AL

Medikal giyim anlamında farklı renk ve desenlerde çalışıyoruz. Başta beyaz, bordo, böğürtlen moru, çelik mavisi, deve tüyü, flamingo, gri, indigo mavisi, kahverengi, kırmızı, koyu mavi, koyu pembe, lacivert, lavanta mavisi, mor, petrol mavisi, petrol yeşili, sarı, siyah ve su yeşili olmak üzere, desenli olarak da ürettiğimiz formalar bulunmaktadır. Sağlık kuruluşunuzun belirlediği standartlar çerçevesinde toplu siparişler alabiliyor ve tam vaktinde teslimat sağlayabiliyoruz. Dilerseniz nöbet takımlarına, acil servis takımlarına, yoğun bakım ya da çocuk bölümü takımlarına çok uygun rakamlara sahip olabilirsiniz. Pamuk ve polyester karışımı üretmiş olduğumuz bu formalar gün boyu hareket halinde olsanız dahi rahatsızlık vermiyor.

Pamuklu kumaşlardan hazırladığımız medikal formalar da sizler için farklı bedenlerde satışta. Yalnızca yazlık hemşire forması değil, doktor formaları, kışlık formalar ve tamamlayıcı ürünler konusunda da pek çok malzemenin satışını yapmaktayız. Özellikle de desenli forma, terlik ve bone takımlarımız, tüm sağlık kuruluşu çalışanları tarafından tercih edilmektedir. En yeni, en kaliteli ve estetik yazlık formalar 1-2 iş günü içerisinde kapınıza teslim ediliyor. Elbette kredi kartı ile taksitli ödeme seçeneklerimiz de bulunuyor.