1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

Sabo Terlik Nasıl Temizlenir?

Sabo Terlik Nasıl Temizlenir?

Medikal ürünler arasında en çok kullanılan malzemelerden biri de sabo terliklerdir. Gün boy ayakta ve koşuşturma içinde hizmet veren sağlık çalışanları, bu terlikler sayesinde kolay hareket edebilir ve ayak, bacak ağrılarından kurtulabilir. Üstelik bu terlikler oldukça kolay giyilip çıkarıldığından sağlık çalışanlarına zaman kaybettirmez. Ergonomik yapısı ve delikli dış yüzeyi sayesinde ayağı terletmez, hava aldırır, mantar ve bakteri oluşumunu önler. Sitemizden satın alabileceğiniz farklı onlarca sabo terlik çeşidi, sizlere de rahatlık ve şıklık vermeyi bekliyor.

Sabo terlikler deriden imal edilen malzemelerdir. Dolayısıyla bu terliklerin temizliği hassasiyet gerektirir. Özellikle de bu terliklerin temizliğinde asla kimyasal ürün kullanılmamalıdır. Aksi halde deri aşınır ve terlik kısa sürede kullanılamaz hale gelir. Sabo terliğin üst kısmı, hafif nemlendirilmiş bir bez ile kolayca temizlenebilir. Zaten deriden yapılan bu üst kısım leke tutmaya da elverişli değildir. Terliğin topuk kısmı ise ahşap ya da plastikten üretilmiş ise kimyasal kullanılarak temizlenebilir. Ancak çok ağır kimyasallar yenine bulaşık sabunu kullanmak daha iyi ve sağlıklı sonuçlar alınmasını sağlayacaktır. Bu terliklerin hiçbir şekilde çamaşır makinasına atılmaması gerekmektedir.

Air Max Taban Şal Desenli Kızıl Terlik
Air Max Taban Şal Desenli Kızıl Terlik

Klasik ve ağır, ancak renk geçişleri ile bir o kadar canlı ve çarpıcı bir desen, şal desenli modelimizle karşınızdayız. Kadın Air Max Taban Şal Desenli Kızıl Sabo Terlik modelimizi gerçekten çok beğeneceksiniz.

SATIN AL

Sabo terlikler önceden yalnızca beyaz ve lacivert üretilirken, artık tasarım ve renkli şekillerde de üretilmektedir. Çiçekli, emojili, çizgi film karakterli ya da turuncu, sarı, kırmızı renklerde üretilen bu terlikler son zamanlarda oldukça fazla tercih ediliyor. Yine bu terlikler için de akıllarda temizlik sorunsalı oluşuyor. Hâlbuki renkli şekilde tasarlanan bu terlikler için de deri malzeme kullanılmaktadır. Dolayısıyla tek renk ya da beyaz terlikler ile bu terliklerin temizliğinde fark oluşmamaktadır.

Yıllardır medikal ürün satışı yapan bizler, online satış sitemiz ile hizmetinizdeyiz. Sabo terliklerin en yeni ve klasik modellerini bulabileceğiniz sitemizde, topuklu ya da düztaban sabo terlikleri de görebilirsiniz. Kaliteli malzeme ve işçilik kullanılan bu terliklerimiz için toplu sipariş de alabilmekteyiz. Üstelik yalnızca terlik değil, medikal tekstil anlamında da sizlere onlarca farklı alternatif sunmaktayız. Sitemizden önlükten formaya, boneden terliğe kadar pek çok ürüne ulaşabilir ve uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.