1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

Medikal İş Elbiseleri

Medikal İş Elbiseleri

Medikal giyim, acil servis ünitesinden eczanelere kadar varan çok geniş bir alana hitap etmektedir. Medikal giyimin amacı, sağlıklı bir görünüm ve hijyenik bir çalışma ortamı sunmaktır. Tabi çalışanların belli bir sterilizasyon ve düzen içinde olması da hedeflenmektedir. Aynı zamanda medikal giyim ya da hemşire forması dendiğinde, bu sektöre ürün veren tekstil firmalarının üzerine düşen büyük görevler bulunur. Bunlar;

  • Daima yenilikçi davranmak ve sağlık sektöründeki forma değişikliklerini yakından takip etmek,
  • Yenilikçi, farklı ve etkileyici olmak,
  • Kullanılan kumaşlar konusunda asla kaliteden ödün vermemek,
  • Çalışanların rahat edebilecekleri formlarda ve ölçülerde kıyafetler tasarlamak,
  • Ekonomik fiyat politikası geliştirmek,
  • Avrupa ve Amerika’da kullanılan medikal iş kıyafetlerini yakından takip etmek,

Medikal iş elbiseleri sektöründe uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Çok sık tercih ve tavsiye ediliyor olmamızı ise yenilikçi kadromuza, ekonomik fiyat politikamıza borçluyuz. Üstelik sitemiz birden fazla alternatifi bir arada bulunduran, pek çok ödeme yöntemini içeren, güvenli bir platformdur.

Hemşire & Doktor Formaları ve Scrubs Takımlar

Ülkemizde kullanılan medikal iş elbiseler, Avrupa ve Amerika’da tercih edilen, kolay formlardan oluşmaktadır. Amaç sağlık çalışanının rahat hareket edebilmesi, elbisenin içinde terlememesi ve prezantabl, temiz görünmesidir. Bu nedenle beyaz renk sağlık sektörü tekstilinde çok sık tercih edilir. Hatta çalışanlar farklı renk formalar kullanıyor olsalar dahi, üste giyilen önlüklerin beyaz olması önemlidir. Kıyafetlerin kolay temizlenebilir, ütü istemeyen kumaşlardan olması da büyük önem taşımaktadır. Ayrıca gece sahada çalışan acil tıp ekipleri için tasarlanan medikal iş kıyafetlerinin ve scrubsların da, üşütmeyen, yağışı geğirmeyen ve loş ışıkta dahi fark edilir yapıda olması şarttır.

LAME Outlet - Relax Bordo Takım
LAME Outlet - Relax Bordo Takım

Kadın Hemşire Forması Premium Bordo Takım Yarasa Kol, sağlık personellerinin gün içerisindeki yoğun hareketliliği göz önünde bulundurularak kırışmayan, ütü gerektirmeyen likralı forma kumaşından üretilmiştir.

SATIN AL

Eczanelerden hastanelere kadar onlarca farklı sağlık kuruluşu için tasarlamış olduğumu iş kıyafetleri arasında sizler de aradığınız ürünü bulabilirsiniz. Tesettürlü kadın çalışanlara, özel tasarlanan önlükler, formalar ve boneler, erkek ve kadın çalışanlara özel sabo terlikler çok uygun rakamlara sizlerle. Kullanmış olduğumuz malzeme kalitesinden asla ödün vermiyor ve çok uzun süre, rahatlıkla kullanılabilecek ürünler ortaya koyuyoruz. Eğer renkli ve desenli formalar, boneler ya da sabo terlikler tercih edecekseniz bunun için de en doğru adreste bulunuyorsunuz.