1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

Doktor Önlüğü Nerede Satılır?

Doktor Önlüğü Nerede Satılır?

Doktorlarımızın kullandığı önlükler, hem pratik hem de kaliteli olmalıdır. Özellikle de bol cepli olması ve her vücut tipine göre farklı tasarlanması sağlık çalışanları için büyük avantaj. Doktor önlüğü bay ve bayan olmak üzere farklı şekillerde imal edilir. Ayrıca yaka formu da birbirinden farklılık göstermektedir. Hakim, mono ve V yaka en sık tercih edilen tarzlardır. Sitemizde bulabileceğiniz onlarca farklı bay ve bayan doktor önlükleri ile tanışabilir, çok uygun rakamlara satın alabilirsiniz.

Doktor önlüklerinin yakaları gibi boyları da birbirinden farklıdır. Tesettürlü kadın doktorlarımız için tunik şeklinde önlüklerimiz bulunuyor. Ayrıca diz boylarında ya da gömlek boylarında da tasarladığımız bu önlükler, herkesin tarzına hitap edebiliyor. Ceket boy, orta boy ya da standart boy olarak tercih edebileceğiniz bu önlüklerimiz sayesinde, terlemeye artık son. Çünkü yüzde yüz pamuklu kumaştan üretiyor ve bakteri, mantar oluşumunu da engelliyoruz. Tabi ki çok uygun rakamlara satın alabileceğiniz bu önlüklerimiz, uzun yıllar kullanıma uygun kalitede üretiliyor.

Laboratuvar Önlüğü ve Önlük Fiyatları

Özelleştirilmiş, nakış isim ya da logo işleme yapılmış önlükler son zamanlarda sıkça tercih edilmektedir. Siz de formanızı ya da önlüğünüzü kişiye özel tercih edebilirsiniz. Uzun kollu üretilen önlükler diğer önlükler arasından daha fazla tercih edilmektedir. Doktor önlüğü modelleri doktorların gün içerisinde daha rahat hareket edebilmeleri için birer beden büyük tercih edilebilir. Hastane meslek gruplarının öncelikli tercihi olarak kalın alpaka kumaş olması önlüğün mevsimlik olmasını sağlar. Laboratuvar önlüğü, doktor önlüğü ve diğer önlük modelleri alpaka olarak üretilir.

Klasik Yaka Kısa Boy Önlük
Klasik Yaka Kısa Boy Önlük

Klasik Yaka Kadın Kısa Boy Doktor Önlüğü genellikle sağlık çalışanları tarafından tercih edilen bir üründür. Hafif ve bol cepli tasarımı ile öğretmen ve benzeri mesleklerde de kullanılabilir.

SATIN AL

Yaz ya da kış aylarında tercih edilen önlükler birbirinden farklılık gösterebiliyor. Yaz aylarında daha çok kısa kollu önlükler talep görürken, kış aylarında uzun ve V yaka önlükler isteniyor. Bizler de doktorlarımız için her iki alternatifi değerlendiriyor ve hem yaz, hem de kış önlüklerimizi satışa sunuyoruz. Bayanlar için en sık talep edilen hakim yaka, ceket boy önlüklerimiz, kampanyalı fiyatlar ile sizlerle. Dilerseniz sağlık kuruluşunuza özel tek tip, standart önlükler için toplu sipariş de alabilmekteyiz. Memnuniyet garantisi veren firmamız, herhangi bir soru ya da öneriniz de bir telefon kadar uzağınızdadır.

Sitemizde yalnızca doktor önlükleri satmıyoruz. Aynı zamanda hemşire ve sağlık çalışanı ekipmanları, formaları, önlükleri, terlikleri ve boneleri de satıyoruz. Üstelik son derece yenilikçi bir AR – GE alt yapısına da sahibiz. En yeni renkler ve desenler ile boneler, sabo terlikler sitemizde. Sizler de çalışma hayatınıza renk katmak ve tarzınızı yansıtmak isterseniz hemen sitemize giriş yapın. Güvenli ödeme seçenekleri ile onlarca ürüne çok uygun rakamlara sahip olabilirsiniz.