1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

Dar Kesim Hemşire Pantolonu

Dar Kesim Hemşire Pantolonu

Popüler olarak en çok tercih edilen dar kesim hemşire pantolonu çeşitleri her renge uygun olarak sayfamızda yer alıyor. Özel kesim ve renk seçenekleri ile şık ve zarif görünümde söz konusu olmaktadır. Kaliteli kumaş kullanımından ötürü pantolon seçimlerinde solma ya da renk atma gibi sorunlarda görülmemektedir. Bu bağlamda sayfamızda bulunan tüm çeşitlerde kaliteli kumaş kullanımı sağlanmaktadır. İlk olarak rahatlık ön planda tutularak kesimi ve dikimi yapılan forma altlarında her bedene uygun seçeneklerde bulunuyor. Beden kesiminin yapılmasının ardından boy seçeneklerinde özen gösterilmektedir. Bu nedenler verilen tüm siparişlerde her boya uygun kesimlerde sağlanmaktadır.

Her renge göre tasarlanan hemşire pantolonu modelleri içerisinde cepli kesimlerde bulunuyor. Seçenekler arasında yan cepler ve arka cep şeklinde de özellikler vardır. Bay bayan beden kesimlerinde ayrı kalıplar uygulandığından seçim avantajları da oldukça fazladır. Mevsim ayrımı yapmadan kaliteli kumaşlar ile tasarlanan pantolon modellerinde terleme de olmamaktadır. Özel kalıplarda kesilen kumaşlar aynı özen ile dikişi yapıldıktan sonra siparişlere gönderilmektedir. Bu konuda sayfamız müşteri memnuniyetine de önem vermektedir. Aynı sayfa üzerinde tercih edebileceğiniz önlük ve forma modellerine uygun olarak tasarlanan pantolon modellerinde kendi kombininizi de yapabilirsiniz. Desenli hemşire forma modelleri içinde uygun olan tek renk pantolon modellerinde takım görüntüsü de olabilmektedir.

LAME 3004 Luxury Likralı Petrol Mavisi Scrubs, Hemşire Forması Diz Ekli Kargo Cepli Pantolon
LAME 3004 Luxury Likralı Petrol Mavisi Scrubs, Hemşire Forması Diz Ekli Kargo Cepli Pantolon

Diz Ekli Pantolon, 3004 Model Kadın 3-Cepli, Diz Ek Çift Kargo Cep Detaylı, Petrol Mavisi Likralı Pantolon. Hemşire forması, doktor forması, hemşire kıyafeti, scrubs ve kurumsal iş profilinize uygun şekilde her alanda kullanılmaktadır.

SATIN AL

Pantolon Modellerde Kaliteli Kumaş Kullanımı

Doğru beden kesiminden ötürü tüm hemşire pantolonu modelleri oldukça şık ve zarif bir görümde tercih ediliyor. Moda ve trend olarak bulunan popüler resimlerin baskıları da bone ve forma çeşitlerinde üzerine yapılmaktadır. Bu bağlamda bay bayan olarak bulunan ve medikal giyim çeşitleri arasında yer alan pantolon modelleri uyumlu olarak da giyilebilmektedir.

Klasik duruş seçiminde bulunacaklar içinde tasarlanan cerrahi pantolon modeller için uygun kesimler yapılmıştır. Hastane ortamında şık ve klasik görünmek de forma çeşitleri ile mümkün olabilmektedir. Rahat kumaş seçenekleri tüm modellerde uygulandığından formaları gün boyu rahatlıkla giyebilirsiniz. Böylece iş ortamında renkli ve şık olmak da sayfamızın medikal giyim çeşitleri ile mümkündür.