1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

7 Nisan Dünya Sağlık Günü

Kategori: Doktorlar için Medikal Haberler ve Ürünler Tarih: 05.12.2023
7 Nisan Dünya Sağlık Günü

Dünya genelinde kutlanan 7 Nisan Dünya Sağlık Günü, 1945 yılından bu yana kutlanmaya başlamıştır. Manevi anlamı ve öneminin de büyük olduğu dünya sağlık gününde Uluslararası bir kutlama yapılmaktadır. Sağlık sektöründe çalışan tüm personeller için geçerli olan bu günde sağlık alanında yeni çalışmalarda yapılmaktadır. Her yıl kutlaması yapılan 7 Nisan Dünya Sağlık Gününde sağlık alanları da güçlendirilmektedir. Sağlık kavramının önemini hem sağlık sektöründe çalışanlar hem de hastalar da bu günde detaylı olarak öğrenme fırsatı bulmaktadır. Özellikle sağlıkçılar için bugünde hediye alma gibi durumlarda olabilmektedir. Sağlık alanında yer alan cerrah, doktor, hemşire gibi kişilere;

  • Bone
  • Forma
  • Forma altı
  • Desenli önlük
  • Sabo terlik
  • Desenli sabo terlik gibi medikal giyim hediyeleri de alınabilmektedir.

Son derece rahat ve gün boyu giyilebilecek kumaşlardan üretimi yapılan medikal giyim seçenekleri özel günlerde de alınabilmektedir. Desenli hemşire forması ya da desenli doktor önlüğü gibi seçimlerde bu alanda yapılabilmektedir. Medikal giyim seçeneklerini değerlendirerek sayfamızda tüm çeşitlere ulaşabilirsiniz.

Dünya Sağlık Gününün Önemi

Sağlık kuruluşlarının bu güne özel yaptığı genel bilgilendirme de dünya genelinde yapılan bir işlem olmaktadır. Sağlık kuralları ve sağlığı koruma seçenekleri dünyanın her yerinde aynı şekilde geçerli olmaktadır. Bunun içinde 7 Nisan Dünya Sağlık Günü her yerde aynı özellikte kutlanmaktadır.  Gerek hemşire, gerek doktor olarak da dünya sağlık gününde özel olarak bilgilendirme yapabilmektedir. Bu durum cerrah, doktor ve hemşire yakınları içinde hediye alma şeklinde değerlendirilebilir.

LAME 1002 Basic Likralı Siyah Scrubs Kısa Kol Hemşire Forması Takım
LAME 1002 Basic Likralı Siyah Scrubs Kısa Kol Hemşire Forması Takım

V-Yaka Klasik Takım, 1002 Model Üst ve 1009 Model Alt Kadın 3-Cepli, Siyah Likralı Takım. Hemşire forması, doktor forması, hemşire kıyafeti, scrubs ve kurumsal iş profilinize uygun şekilde her alanda kullanılmaktadır.

SATIN AL

Uluslararası bir kuruluş olarak kabul edilen Dünya Sağlık Gününde popüler olarak alınan hediyeler medikal giyim şeklinde olabilmektedir. Kaliteli kumaşlardan elde edilen bu kıyafetler hem çok rahat hem oldukça şık olarak tercih edilir. Sağlık kuruluşlarında çalışan tüm personellere uygun olarak sunulan medikal giyim seçenekleri arasında desenli seçimlerde öncelikli olabilmektedir. Bay bayan kalıplarına göre tasarlanmış tüm medikal giyim seçeneklerinde şık görünüme de öncelik verilmiştir. Sayfada bulunan ürünleri incelikten sonra sipariş ver alanını kullanabilirsiniz. Böylece teslimat konusunda da gün sorunu yaşamazsınız. Sayfa tarafından belirlenen gün içerisinde siparişlerinizi elde edebilirsiniz.