1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

2021 - 2022 Doktor Önlük Modelleri

Kategori: Doktorlar için Medikal Haberler ve Ürünler Tarih: 05.12.2023
2021 - 2022 Doktor Önlük Modelleri

Popüler olarak tercih edilen doktor önlük modelleri arasında dar kesim seçeneği de bulunuyor. 2021 - 2022 Doktor Önlük Modelleri olarak yapılan aramalarında başında da direkt olarak dar kesim önlükler gelmektedir. Bunun içinde her bedene uygun dar kesim modeller sayfamızda bulunmaktadır. Kaliteli kumaş üzerinde bulunan yumuşak doku ile gün boyu rahat edebilirsiniz. Uygun fiyatlarda da sunulan tüm doktor önlük modellerimizde;

  • Üretim ve satış alanı aynı firma üzerinden yapılmaktadır.
  • Tüm ürünlerde müşteri memnuniyetine önem verilir.
  • Her beden ölçüsüne uygun kesimler söz konusudur.
  • Fiyat seçeneğinde kampanyalar sürekli bulunmaktadır.

Bu seçenekler doğrultusunda zengin çeşitlilikte bulunan sayfamızda istediğiniz medikal ürünlerinde bulabilirsiniz. Online alışverişin en kolay hali olan sipariş vermek de oldukça hızlıdır. Verilen siparişler sayfa üzerinde belirlenen gün içerisinde teslim edilmektedir. Bu anlamda doktor önlük modelleri siparişleri için seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Siparişler üzerinden bulunan beden ölçülerini ön planda tutarak en uygun çeşidi seçebilirsiniz. Ürünlerin teslimatından sonra beden konusunda sorun yaşanması dahilin de değişim durumu da mümkündür. Aynı şekilde forma ve önlükler üzerinde isim yazdırılması da söz konusu olmaktadır. Genel olarak sipariş ettiğiniz tüm medikal ürünlerde isim yazdırma yapılabilmektedir. Hemşire forması çeşitleri ya da doktor önlükler seçenekleri içinde aynı özellikler geçerlidir. Fit görünüm sağlamak için beden ölçüsüne önem verilmiş olan önlük çeşitlerinde sıkmadan vücuda oturan kumaşlar kullanılmaktadır.

Yeni Doktor Önlük Modelleri Kadınlara Özel

  • Bayanlar için, klasik yakalı, 85 cm. Boyunda, doktor, öğretmen, laborant önlüğüdür.
  • doktor önlüklerimiz kaliteli alpaka kumaştan üretilmektedir. Alpaka kumaş orta kalınlıkta, yaz-kış kullanımına uygun, kırışmayan, hafif ütüyle giyilebilen bir kumaştır.
  • Alpaka kumaş ile üretilmiştir.
  • Bel kısmında ve ceplerinde aksesuar düğme detayı ile tasarlanmıştır.
  • Kırışma fazla miktarda olmaz.

Yeni Doktor Önlük Modelleri Erkeklere Özel

  • Erkekler için, hakim yakalı, diz boyunda, doktor, öğretmen, laborant önlüğüdür.
  • İki tane alt tarafta ve bir tane göğüs hizasında olmak üzere 3 adet cebi bulunmaktadır.
  • Alpaka kumaştan edilmiştir.
Kadın Klasik Yaka Uzun Boy Önlük
Kadın Klasik Yaka Uzun Boy Önlük

Klasik Yaka Kadın Uzun Boy Doktor Önlüğü genellikle sağlık çalışanları tarafından tercih edilen bir üründür. Hafif ve bol cepli tasarımı ile öğretmen ve benzeri mesleklerde de kullanılabilir.

SATIN AL

Kaliteli kumaşlarda elde edilen dar kesim doktor önlük modelleri için boy ayrıntısına da dikkat edilmiştir. Uzun süredir medikal ürün satışında bulunan sayfamızda ürün satışlarında müşteri memnuniyetine önem verilmektedir. Sipariş sonrasında müşterilerden gelen sorulara da yanıt sağlanır. Aynı şekilde ürünlerin kontörlü de tüm siparişlerde geçerlidir.

Fit ve hoş görünüme önem verilerek tasarlanan tüm modellerde detaylar da düşünülmektedir. Birinci sınıf kalitede tasarlanan doktor ve hemşire önlük modellerinde bay bayan kalıpları ayrı olarak kesilmektedir. Önlük yaka çeşitlerinin de olduğu önlük model seçeneklerinde kaliteli kumaş ve şık görünüm da sağlanıyor. Tasarlanan modeller hastane ortamına ve şartlarına uygun rahatlıkta hazırlanmıştır.