1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

2020 Desenli Hemşire Forması Modelleri

2020 Desenli Hemşire Forması Modelleri

Hemşireler, sağlık sektörünün bel kemiğidir. Üstelik her bölüm için farklı şekillerde eğitim alırlar ve çalışma hayatına atılırlar. Örneğin çocuk bölümü hemşiresi, kalp ve damar hastalıkları hemşiresi, acil servis hemşiresi, yeni doğan ünitesi hemşiresi farklıdır. Dolayısıyla bu farklılığı ortaya koymak adına formalarında da değişiklikler yapılabilir. Örneğin renkleri ve desenleri bu konuda ayırıcı bir özellik olabilir. Çocuk bölümünde çalışan hemşirelerin daha eğlenceli, desenli ve renkli formalar giymesi beklenirken, kalp ve damar ya da acil servis hemşirelerinin soft renklerde kıyafetler giymesi istenebilir.

Desenli hemşire formaları daha çok kamu hastanesi çocuk hastalıkları bölümünde ya da özel hastanelerde tercih edilmektedir. Bu formaların hazırlanış itibari ile diğer formalardan hiçbir farkı bulunmamaktadır. Tek fark formanın üzerinde bulunan desenlerdir. Kimi sağlık çalışanları çiçek desenlerinden, kimileri ise çizgi film karakteri desenlerinden hoşlanabilmektedir. Dolayısıyla sektörde onlarca farklı, desenli hemşire forması modeli oluşmuştur. Aynı zamanda bu formaların genellikle üst kısmı desenli tasarlanırken, alt kısmı tek renk bırakılır.

Balon Desenli Çelik Mavisi Forma Üstü
Balon Desenli Çelik Mavisi Forma Üstü

Kadın Balon Desenli Çelik Mavisi Doktor & Hemşire Forması, hemşirelerin kullanmaları için özel olarak hazırlanan hemşire formaların da her mevsime göre farklı bir kumaş yerine ince ve kalın kumaşlar kullanılmaktadır.

SATIN AL

Desenli Hemşire Formasını Hastanede Giyebilir miyim?

Avrupa ülkelerinde yaygın olarak desenli hemşire formaları kullanılmaktadır. Böylece sağlık çalışanları birbirinden ayrılmış ve hangi bölümlerde çalıştıkları daha net anlaşılır olmuştur. Artık ülkemizde de bazı bölümlerde bu farklı formalar kullanılmaktadır. Hatta bazı hastaneler ve sağlık kuruluşları forma seçme tercihini doğrudan çalışana da bırakabilmektedir. Bazı sağlık kuruluşları ise renkli ve desenli üniformalar için toplu siparişler vermeyi tercih etmektedir. Bu tip toplu siparişleri tarafımıza ile iletişime geçerek verebilirsiniz. Bu durum oluşabilecek renk kirliliğini ve karmaşayı ortadan kaldırmaktadır. Bu desenler ve renkler, yetki sıralamasına göre de şekillendirilmektedir.

Sizler de renkli hemşire üniforması arayışı içerisindeyseniz, sitemizdeki engin menüyü kullanabilirsiniz. Onlarca farklı renk, onlarca farklı desen ile sağlık kuruluşunuzu hareketlendirebilir, farkınızı ortaya koyabilirsiniz. En çok kullanılan mavi, beyaz, yeşil, turuncu renklerinden tasarladığımız bu formalar, başka hiçbir noktada bulamayacağınız ürünler. Aynı zamanda sizlere en ucuz fiyat garantisini de sunmaktayız. Formaları hazırlarken kullanmış olduğumuz kumaşlar, terletmez ve sıkmaz. Kolay hareket imkanı sunar ve çalışanın gün boyu rahat etmesini sağlar. Üstelik renkli ve desenli forma modellerimiz için de yazlık ve kışlık tercihler bulunmaktadır.