1750 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!

2019 Hemşire Forma Koleksiyonları

2019 Hemşire Forma Koleksiyonları

Farklı desenler ve düz renk olarak tercih edilebilen 2019 Hemşire Forma Koleksiyonları arasında V yaka ya da kapalı şekilde seçimler olabilmektedir. Kaliteli kumaş ve uygun beden ölçüsü ile tüm seçenekleri değerlendirmek mümkündür. Söz konusu olan formalar arasında desenli seçeneklerde dijital baskı üzerinden yapılmaktadır. Bu anlamda kumaşın kalitesi de formanın kullanımı da oldukça beğenilmektedir.

Yaka seçeneklerden olan hemşire forması modellerinde uygun fiyat da söz konusu olmaktadır. Tesettürlü giyimlerde de özel olarak tasarımı bulunan hemşire forması modellerde öncelik rahat kullanım olmaktadır. Hemşire hediyelik eşya seçenekleri arasında da çokça tercih edilen modellerden olan formalar da indirimli olarak alınabilmektedir. Çoklu alımlarında çok olduğu sayfamızda uygun fiyat seçenekleri de bulunuyor. Aynı şekilde kampanyalı medikal ürünlerinde de sürekli olarak uygun fiyat sunumları söz konusu olmaktadır. Birinci sınıf kalitede sunulan tüm medikal ürünlerde kumaş kesimi ve dikimi de oldukça beğenilmektedir. Birçok alanda sayfamızda bulunan medikal ürünler arasında sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan tüm çeşitler bulunuyor.

Hemşire Forması Modelleri

Özel kesim ve dijital baskı şeklinde üretimi yapılan hemşire forma modellerinde tercih ettiğimiz kaliteli kumaştan ötürü solma ya da pamuklanma söz konusu değildir. Aynı şekilde farklı renk seçenekleri ve desenleri ile leke tutmaz ve kolay ütülenebilen özelliktedir. Modeller arasında isteğe göre ön ceplerinde olduğu çeşitler bulunmaktadır. Bağlamda beden ölçüsüne göre dilediğiniz forma modelini ya da medikal ürünlerden sipariş verebilirsiniz. Teslimat konusunda da oldukça hızlı bulunan çeşitlerde uygun ödeme koşulları da sürekli olarak sağlanmaktadır.

LAME 1004 Basic Likralı Mor Scrubs Kısa Kol Tunik Hemşire Forması Üstü
LAME 1004 Basic Likralı Mor Scrubs Kısa Kol Tunik Hemşire Forması Üstü

V-Yaka Klasik Tunik Üst, 1004 Model 3-Cepli, Mor Kısa Kollu Tunik Likralı Forma Üstü. Tunik hemşire forması, doktor forması, hemşire kıyafeti, scrubs ve kurumsal iş profilinize uygun şekilde her alanda kullanılmaktadır.

SATIN AL

Mevcut bulunduğunuz hastane renklerine uygun olarak da renk seçeneklerinin bulunduğu sayfamızda dar kesim ve özel dikim seçeneklerine kolaylıkla erişim mümkündür. Cinsiyet ayrımına göre yapılan kesim ile rahat kumaş çekme ya da kısalma yapmamaktadır. Dar kesim hemşire forması şeklinde elde edebileceğiniz modellerde alt seçeneklerde vardır. Geniş kapsamlı olarak bulunan seçenekler arasında alt üst takım olarak sipariş vermek de mümkündür. Verilen sipariş sonrasında gelen müşteri memnuniyetine de ayrıca önem verilmektedir. Hastane de ihtiyaç duyulan tüm medikal seçeneklerine sayfamızda ulaşmanız da mümkündür.